به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم فاطمه گفت: بعد از فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص فریضه جهاد تبیین، طرح تربیت کنشگر جهاد تبیین با حضور شبکه ۵ هزار نفره نهضت پیشرفت بانوان، شرکتکنندگان در جشنواره مهرواره بانور، شبکه کتابخوانها، راهیار بانوان و کنشگران بانوی فعال در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم آغاز شد و کارگاههای این طرح در حال برگزاری است.
وی با بیان این که کارگاه تربیت مربی کنشگر جهاد تبیین در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار میشود، افزود: این کارگاه از ۲۰ آذر ۱۴۰۱ آغاز شده و در روزهای یکشنبه و سهشنبه در اداره کل تبلیغات اسلامی استان در حال برگزاری است و تاکنون ۲۰۰۰ نفر از بانوان، این دوره و کارگاههای جهاد تبیین را به صورت حضوری گذراندند.
به گفته مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، این کارگاهها تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت و در سال ۱۴۰۲ این برنامه جزو اولویتهای امور بانوان است.
فرخنده با بیان این که شرکتکنندگان دوره عمومی به صورت گزینشی وارد دوره تخصصی خواهند شد، گفت: دوره تخصصی تربیت کنشگر جهاد تبیین هفتهای یک روز با حضور اساتید مجرب کشوری از ۱۰ بهمن ماه برگزار خواهد شد.
وی در بیان اهمیت برگزاری این کارگاهها، اظهار داشت: جایگاه بانوان بعد از گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته و عدم بیان دستاوردها، ابهامها و شبهات فراوانی را به بار آورده است. دایره تبیین، گسترده است و موضوعات متنوعی شامل فرهنگی، علمی، اجتماعی، نظامی و غیره را در بر میگیرد. اما آن جهادی که مقام معظم رهبری به طور قطعی و فوری بر آن تأکید دارند شامل دستاوردهای انقلاب اسلامی، واقعیت رژیم پهلوی و بیان مشکلات با نگاه امیدوارانه به آینده کشور است و در این راستا نقش بانوان، برجسته است.
خانم فرخنده گفت: از بین رفتن بنیان خانواده و تشویش داشتههای فکری زنان و دختران انقلابی همواره بستر فعالیت و اهداف دشمنان انقلاب و نظام بوده است بنابراین ضرورت تربیت کنشگر بانوی جهاد تبیین از اولویتهای انکارناپذیر است که بعد از فرمان ویژه مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفت.